Επιστροφή

ΔΤ 678, 09/03/2003, 20:15, Συμβάντα

Τραγικό θάνατο βρήκε άνδρας αγνώστων στοιχείων, ύστερα από πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στις 04:00,΄ σήμερα στο υπ΄ αριθμ. ΝΒΜ - 7967 Ι.Χ.Ε. αυτ/το του στην οδό Μακαρίου 10 στην περιοχή της Πολίχνης στην Θεσσαλονίκη. Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν οι πυροσβέστες απανθρακωμένο μέσα στο αυτοκίνητο του το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης.

Έρευνες διεξάγονται από τις 07:20' σήμερα, για τον εντοπισμό του Βίτσιου Χρήστου, 80 ετών, του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί από τις 6 Μαρτίου, στην ευρύτερη περιοχή της κοινότητας Μακρινίτσας του νομού Μαγνησίας. Στην επιχείρηση εντοπισμού του ηλικιωμένου λαμβάνουν μέρος πέντε πυροσβέστες από την Π.Υ. Βόλου καθώς και δύο ανιχνευτικοί σκύλοι με τους συνοδούς τους από την 7η Ε.Μ.Α.Κ.

Σε εμπρησμό οφείλεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε:
1. στις 23:24΄ χθες, σε κλινοσκεπάσματα στην είσοδο διαμερίσματος στην οδό Μυστρά 3 στην Κηφισιά. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν εννέα πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα. Προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.
2. στις 00:37΄ σήμερα, σε βάρκα, ιδιοκτησίας Λίτσα Αλέξανδρου, που ήταν σταθμευμένη σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Αμαρουσίου 76 στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν ένα πυροσβεστικό όχημα με τρεις άνδρες. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.
3. στις 01:50΄ σήμερα, στο υπ' αριθμ. ΥΚΗ 6615 Ι.Χ.Ε. αυτ/το, ιδιοκτησίας Γαβριηλίδου Μαργαρίτας, επί της Λεωφόρου Συγγρού 217. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη ολοσχερή καταστροφή. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν έξι πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.