Επιστροφή

ΔΤ 682, 14/03/2003, 23:30, Συμβάντα

Νεκρός ανασύρθηκε, στις 20:55 χθες, ο Γεωργούσης Κωνσταντίνος, 62 ετών, από πηγάδι βάθους περίπου 6 μέτρων, στην περιοχή Ξηροποτάμου, στο Δήμο Σταγείρων - Ακάνθου, στο νομό Χαλκιδικής. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο ηλικιωμένος έπεσε στο πηγάδι παραμένουν αδιευκρίνιστες. Στην επιχείρηση για την ανάσυρση του σώματος του άτυχου άντρα συμμετείχαν πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος με τρία οχήματα.

Σώος ανευρέθη σήμερα νωρίς το πρωί ο Γεωργοστάθης Νικόλαος, 92 ετών, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στην ευρύτερη περιοχή του Δ/Δ Γλυκόβρυσης, στο Δήμο Έλους, στο νομό Λακωνίας. Οι έρευνες για την ανεύρεση του ηλικιωμένου είχαν ξεκινήσει από χθες το βράδυ, οπότε και ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μολάων. Στην επιχείρηση για την ανεύρεσή του συμμετείχαν δύο πυροσβέστες με ένα όχημα από την τοπική Υπηρεσία καθώς και δύο ανιχνευτικοί σκύλοι με το συνοδό τους από την 1η Ε.Μ.Α.Κ.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:30 σήμερα στην επιχείρηση στιλβώσεων επίπλων "Μποζανζόγλου Μηνάς", επί της οδού Ερχείας, αρ. 31, στο Κορωπί. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, οι οποίοι και κατέσβεσαν τη φωτιά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εξαιτίας της πυρκαγιάς προκλήθηκε ο τραυματισμός τριών ατόμων, δύο αλλοδαπών υπαλλήλων και του ιδιοκτήτη της επιχείρησης.