Επιστροφή

ΔΤ 683, 16/03/2003, 08:45, Συμβάντα

Νεκρός ανασύρθηκε, από χαράδρα βάθους 200 μέτρων, στις 21:30΄ χθες, ο Ντεμίρης Ζήσης του Αθανασίου, 57 ετών, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από τις 14 Μαρτίου, στο Δ/Δ Μονοδένδριου, του Δήμου Κεντρικού Ζαγορίου, στο νομό Ιωαννίνων. Στην επιχείρηση εντοπισμού του άτυχου άνδρα, που ξεκίνησε από τις 17:15΄ χθες, έλαβαν μέρος εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα, από την 5η Ε.Μ.Α.Κ.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, στις 17:45΄ χθες, στο 25ο χιλ. της Ν.Ε.Ο. Λάρισας-Θεσσαλονίκης, όταν, για άγνωστη αιτία, το υπ' αριθμ. ΑΧΗ 9719 Ι.Χ. φορτηγό συγκρούστηκε μετωπικά με το υπ' αριθμ. ΥΖΚ 3715 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας ΤΟΥΟΤΑ. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν νεκρούς τον Καβάτη Χαράλαμπο, 32 ετών και την Μηλίτση Μαρία, του Αποστόλου, 27 ετών, επιβαίνοντες στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, επίσης, στις 21:15΄ χθες, στο 6ο χιλ. της επαρχιακής οδού Ροδολίβους-Παλαιοκώμης, στο νομό Σερρών, όταν, από άγνωστη αιτία, το υπ' αριθμ. ΝΒΤ 9092 Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, μάρκας FIAT, που οδηγούσε ο Κεσόγλου Βασίλειος του Θεοδώρου, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό τον οδηγό και απεγκλώβισαν τραυματισμένο ένα τετράχρονο αγοράκι, αγνώστων λοιπών στοιχείων, το οποίο παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για τη μεταφορά του σε Νοσοκομείο.

Σε εμπρησμό από αγνώστους οφείλεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, στις 04:40΄ σήμερα, σε υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας, στην οδό Αγίας Ζώνης 31, στην Κυψέλη. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (Α.Τ.Μ.), στον εσωτερικό χώρο του υποκαταστήματος και προκάλεσε υλικές ζημιές 10.000 Ευρώ, περίπου. Στον τόπο του συμβάντος βρέθηκε αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός (φιαλίδια υγραερίου), ενώ στην κατάσβεση έλαβαν μέρος επτά πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα.