Επιστροφή

ΔΤ 685, 18/03/2003, 23:30, Συμβάντα

Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν χθες, είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα, όπως πτώσεις δέντρων, αποκολλήσεις αντικειμένων (πινακίδες, τζαμαρίες, κεραίες, κ.α.) σε πολλές περιοχές της χώρας.
Ιδιαίτερα στην Αττική, το 199 - Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ., δέχτηκε περισσότερες από 335 κλήσεις για παροχές βοήθειας (κυρίως πτώσεις δέντρων, απομάκρυνση αιωρούμενων αντικειμένων). Για την αντιμετώπιση των συμβάντων αυτών, η Υπηρεσία μας επενέβη με 50 συνεργεία και 120 άτομα και πραγματοποίησε 250 επεμβάσεις.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, στις 09:05΄ σήμερα, στη Β΄ είσοδο Καλυβίων, στα Καλύβια, όταν, για άγνωστη αιτία, το υπ' αριθμ. ΥΥΝ 5186 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το υπ' αριθμ. ΡΝΡ 5970 Ι.Χ. φορτηγό. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν, από τα συντρίμμια του Ι.Χ. αυτοκινήτου, νεκρή την Νικολάκη Ευτυχία του Κων/νου, 48 ετών.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, επίσης, στις 19:25΄ σήμερα, στο 9ο χιλ. της Π.Ε.Ο. Αγρινίου-Αμφιλοχίας, στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Το δυστύχημα προκλήθηκε όταν, για άγνωστη αιτία, το υπ' αριθμ. ΥΟΗ 5783 Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, μάρκας SEAT IBIZA, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε παρακείμενο χείμαρρο, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα η Τουρλίδα Μαριάννα του Κων/νου, 17 ετών. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού της, έλαβαν μέρος πέντε πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα.