Επιστροφή

ΔΤ 686, 22/03/2003, 10:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 02:05 σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε υποκατάστημα της τράπεζας CITIBANK, στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου 49, στο Κορωπί. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (Α.Τ.Μ.) και επεκτάθηκε στον εσωτερικό χώρο του υποκαταστήματος, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές. Στον τόπο του συμβάντος επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς, διενεργεί προανάκριση το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορωπίου.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, στις 23:47΄ χθες, στη Λ. Ποσειδώνος, στη Γλυφάδα, όταν, για άγνωστη αιτία, συγκρούστηκαν μεταξύ τους τα υπ' αριθμ. ΥΜΥ 6712, ΥΕΗ 7771 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και το ΙΚΤ 511 δίκυκλο. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν, από τα συντρίμμια του πρώτου Ι.Χ. αυτοκινήτου, νεκρό τον οδηγό του Μπόσιο Ελευθέριο.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 14:45 χθες, σε βιοτεχνία μετασχηματιστών, ιδιοκτησίας Μακαρόνα Στέφανου, επί της οδού Ταϋγέτου και Αστροναυτών 1, στο Μαρούσι, προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν 13 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, οι οποίοι έθεσαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τη φωτιά υπό έλεγχο. Έρευνες για την εξακρίβωση των αιτίων που προκάλεσαν την πυρκαγιά, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.


Νεκρός τελικά ανευρέθη στις 12:00 χθες, ο Γκαράνης Νικόλαος, 49 ετών, ο οποίος αγνοείτο από τις 12 Ιανουαρίου 2003. Ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκέ από τα νερά του Γαλλικού ποταμού, στο Δ/Δ Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης, από ομάδα τεσσάρων πυροσβεστών της 2ης Ε.Μ.Α.Κ.

Εγκαύματα στα κάτω άκρα και την κοιλιακή χώρα υπέστη ο 75χρονος Βρεττός Κων/νος, όταν στις 13:40 χθες, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην οικία του, επί της οδού Λέσβου 36, στην Κυψέλη. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα, οι οποίοι έσβησαν την πυρκαγιά και απομάκρυναν τον ηλικιωμένο από το σημείο. Έρευνες για την εξακρίβωση των αιτίων που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 16:05 χθες, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε υπόγειο χώρο κτιρίου του Υπουργείου Πολιτισμού, στην Πλατεία Καρύτση, στην Αθήνα. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αποθηκευτικό χώρο και σε ρολόγια της Δ.Ε.Η. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα με 15 πυροσβέστες, οι οποίοι κατέσβεσαν την πυρκαγιά, εμποδίζοντας την να πάρει μεγάλες διαστάσεις, ενώ με χρήση κλιμακοφόρου οχήματος απομάκρυναν με ασφάλεια έξι άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στους ορόφους του κτιρίου λόγω των καπνών. Προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτιών που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 15:14 χθες, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε υποκατάστημα της τράπεζας NOVA BANK, στην οδό Μιχαλακοπούλου 31-33, στα Ιλίσια. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον εσωτερικό χώρο του υποκαταστήματος και προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές. Στον τόπο του συμβάντος επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα. Για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς, διενεργεί προανάκριση το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.