Επιστροφή

ΔΤ 694, 08/04/2003, 22:30, Συμβάντα

Σε εμπρησμό από αγνώστους, οφείλεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε:
1) στις 03:37΄ σήμερα, στο υπ' αριθμ. ΝΖΚ-7912 Ι.Χ. αγροτικό αυτοκίνητο, μάρκας NISSAN, ιδιοκτησίας Αφων Ιωαννίδη Α.Ε., στην οδό Κύπρου 16, στο Αιγάλεω. Από την πυρκαγιά το αγροτικό όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα, ενώ για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών, και
2) στις 05:20΄ σήμερα, στο υπ' αριθμ. ΥΖΡ-1086 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας PEUGEOT, ιδιοκτησίας Αναστασιάδη Αλεξάνδρας, στην οδό Πλαστήρα 85, στη Ν. Σμύρνη. Από την πυρκαγιά το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπέστη μεγάλες υλικές ζημιές. Πλησίον του αυτοκινήτου, βρισκόταν σταθμευμένο το υπ' αριθμ. ΥΚΖ-6591 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας Δεφαράνα Βασιλείου, το οποίο, υπέστη μικρές υλικές ζημιές. Στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα, ενώ για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 07:09΄ σήμερα, στη διασταύρωση Λαγυνών, στην Ε.Ο. Αλεξ/πολης - Ορεστιάδας. Το ατύχημα συνέβη όταν τα υπ' αριθμ. ΟΡΒ-8051, μάρκας NISSAN ALMERA και ΚΟΕ-7281, μάρκας OPEL VECTRA, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα οι επιβαίνοντες του πρώτου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, Λιλιούδης Βλάσσης του Αργυρίου, 40 ετών και η Δουλακάκη Μαγδαληνή του Δημητρίου, 35 ετών και να τραυματισθεί ο Παπλωματάς Δημήτριος του Στυλιανού, 23 ετών, οδηγός του δεύτερου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου. Οι τρεις πυροσβέστες που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος με ένα πυροσβεστικό όχημα, ανέσυραν τους νεκρούς και τους παρέδωσαν σε ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή τους στο Γ.Ν. Αλεξ/πολης.