Επιστροφή

ΔΤ 695, 12/04/2003, 13:45, Συμβάντα

Απανθρακωμένος βρέθηκε στις 03:45 σήμερα εντός της οικίας του ο Αντωνόπουλος Δημήτριος, ετών 85, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε μικρής έκτασης πυρκαγιά στο ισόγειο διώροφου κτίσματος όπου διέμενε, στην οδό Αριστείδου 20 στη Νίκαια. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν είδη ρουχισμού, ντουλάπια, ηλεκτρικά είδη, παράθυρα. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν τρία οχήματα με 11 πυροσβέστες οι οποίοι ανέσυραν τη σορό του άτυχου ηλικιωμένου και στη συνέχεια τη παρέδωσαν σε ασθενοφόρο. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Σε εμπρησμό από αγνώστους, οφείλεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε:στις 02:14 σήμερα, στο υπ' αριθμ. ΝΕ 6289 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας NISSAN, στη συμβολή των οδών Νόυμαν και Ντεκάρτ, στο Ν. Κόσμο. Στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 07:35 σήμερα, στο Δ/Δ Δράμεσης, του Δήμου Παραποτάμου, του νομού Θεσπρωτίας. Το ατύχημα συνέβη όταν τα υπ' αριθμ. ΙΝΕ 8089 και KLE 6157 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα μία ηλικιωμένη γυναίκα, αγνώστων στοιχείων, η οποία επέβαινε στο πρώτο όχημα. Οι τέσσερις πυροσβέστες που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος με ένα πυροσβεστικό όχημα, ανέσυραν την άτυχη ηλικιωμένη και την παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή της σε νοσοκομείο.