Επιστροφή

ΔΤ 696, 13/04/2003, 14:00, Συμβάντα

Πνιγμένος ανασύρθηκε ο Ευάγγελος Τατάκης, 77 ετών, στη θαλάσσια περιοχή των Βασιλικών Σαλαμίνας. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 08:25 σήμερα για την εξαφάνισή του και στην περιοχή έσπευσαν δύο οχήματα με οκτώ πυροσβέστες του Π.Κ. Σαλαμίνας και ένα όχημα της Ε.Μ.Α.Κ. με οκτώ αυτοδύτες. Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε 100 μέτρα περίπου από την παραλία και σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, επέβαινε σε λέμβο που ανετράπη από άγνωστη αιτία. Οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται από τις Πυροσβεστικές δυνάμεις και το Λιμενικό Σώμα, για τον εντοπισμό του Ευάγγελου Δημητριάδη ο οποίος επέβαινε στη λέμβο μαζί με τον θανόντα.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 09:15 σήμερα, στο 23ο χιλ. της επαρχιακής οδού Ροδολίβους - Θεσσαλονίκης, στη γέφυρα του Στρυμώνα ποταμού. Το ατύχημα προκλήθηκε όταν τα υπ' αρίθμ. ΝΕΡ - 2381 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας HYUNDAI ATOS, και ΝΑΧ - 9727, τουριστικό λεωφορείο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αίτια συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, Μαραντίδης Ελευθέριος, 76 ετών και δύο γυναίκες αγνώστων στοιχείων επιβαίνουσες στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Στο τουριστικό λεωφορείο επέβαιναν μαθητές από το Λύκειο Δοξάτου Δράμας από τους οποίους ουδείς τραυματίστηκε. Οι έξι πυροσβέστες που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος με δύο πυροσβεστικά οχήματα, ανέσυραν τους νεκρούς και τους παρέδωσαν σε ασθενοφόρα για την διακομιδή τους στο Γ. Νοσοκομείο Σερρών.


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 05:25 σήμερα, στην επαρχιακή οδό Στεφάνης - Ελευσίνας, όταν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, άνευ αριθμού κυκλοφορίας, παρέκκλινε της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα βάθους 80 μέτρων περίπου. Οι δώδεκα πυροσβέστες που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος με τέσσερα οχήματα ανέσυραν σοβαρά τραυματισμένο τον Φιλλιπά Κωνσταντίνο, 23 ετών και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή του στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 13:55 χθες, στην περιοχή Αγίου Αντωνίου, του Δήμου Ασίνης, στο νομό Αργολίδας. Το ατύχημα προκλήθηκε όταν το υπ' αρίθμ. ΑΡΗ - 6206 φορτηγό, μάρκας MAN, από άγνωστη μέχρι στιγμής αίτια, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι βάθους τεσσάρων μέτρων περίπου, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός του, Γκαβάς Μιχαήλ και να τραυματισθεί η συνοδηγός Ιωακειμίδου Λύδια. Οι δέκα πυροσβέστες που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος με τρία πυροσβεστικά οχήματα, ανέσυραν τον νεκρό και την τραυματία και τους παρέδωσαν σε ασθενοφόρα για την διακομιδή τους στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.