Επιστροφή

ΔΤ 700, 19/04/2003, 19:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 12:46 σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε υπόγειο αποθηκευτικό χώρο, ιδιοκτησίας Σοφού Δημήτριου, στην οδό Ερμού 57 στο κέντρο της Αθήνας. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν επτά πυροσβεστικά οχήματα με 22 πυροσβέστες, οι οποίοι κατέσβεσαν την πυρκαγιά, εμποδίζοντας την να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτιών που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 12:35 σήμερα, σε εργοστάσιο κατασκευής στρωμάτων, ιδιοκτησίας Καψή Παναγιώτη, επί της οδού Ναυπλίου 35 στη Μεταμόρφωση Αττικής. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από το ημιυπόγειο της επιχείρησης στο οποίο υπήρχαν αποθηκευμένα τόπια βάμβακος και ίνες κοκκοφοίνικα. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν 35 πυροσβέστες με δέκα οχήματα. Έρευνες για την εξακρίβωση των αιτίων που προκάλεσαν την πυρκαγιά, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Νεκρή ανασύρθηκε, στις 16:40 χθες, η Μπεκιάρη Αικατερίνη του Γεωργίου, 30 ετών, από χαράδρα βάθους 100 μέτρων περίπου, στο 3ο χλμ της επαρχιακής οδού Σερρών- Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου. Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα την εκτροπή του από το οδόστρωμα και την πτώση του στο κενό. Στον τόπο του συμβάντος έφτασαν αμέσως πέντε πυροσβέστες οι οποίοι καταρριχήθηκαν στην απόκρημνη χαράδρα και ανέσυραν τη σoρό της νεαρής γυναίκας, παραδίδοντάς την στη συνέχεια σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.