Επιστροφή

ΔΤ 702, 24/04/2003, 23:00, Συμβάντα

Σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε, στις 12:30 σήμερα, ο Κτιστάκης Μιχαήλ του Γεωργίου, 70 ετών, από χαράδρα βάθους 150 μέτρων περίπου, στην επαρχιακή οδό Γαλύφα-Σμαρίου, του δήμου Επισκοπής, στο νομό Ηρακλείου, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα την εκτροπή του από το οδόστρωμα και την πτώση του στο κενό. Στον τόπο του συμβάντος έφτασαν αμέσως επτά πυροσβέστες οι οποίοι καταρριχήθηκαν στην απόκρημνη χαράδρα και ανέσυραν τον τραυματία, παραδίδοντάς τον στη συνέχεια σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 14:20 σήμερα, στο 17ο χλμ της Ε.Ο. Ιωαννίνων-Κόνιτσας, όταν το υπ' αριθμ. ΙΝΕ 9484 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε η Χαλούλου Σταυρούλα, 54 ετών, παρέκκλινε της πορείας του και έπεσε σε ρεματιά βάθους τριών μέτρων. Στον τόπο του συμβάντος έφτασαν αμέσως επτά πυροσβέστες οι οποίοι ανέσυραν τραυματισμένη την οδηγό και νεκρή μία ηλικιωμένη γυναίκα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Θανατηφόρο, επίσης, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 17:05 σήμερα, επί της Λεωφόρου Διονύσου στην περιοχή από Διόνυσο προς Ν. Μάκρη, στο νομό Αττικής. Το ατύχημα προκλήθηκε όταν το υπ΄ αριθμ. ΥΜΧ 5481 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παρέκκλινε της πορείας του και συγκρούστηκε μετωπικά με το υπ' αριθμ. ΥΒΒ 6325 τουριστικό λεωφορείο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, Χατζηδημητρίου Θεοφάνης, 25 ετών. Οι δέκα πυροσβέστες που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος με τρία πυροσβεστικά οχήματα ανέσυραν τον νεκρό και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή του σε νοσοκομείο.