Επιστροφή

ΔΤ 705, 28/04/2003, 09:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 15:15 χθες, σε κλωστήριο - υφαντουργείο με την επωνυμία "ΑΦΟΙ ΝΑΘΑΝΑΗΛ Ο.Ε.", στη βιομηχανική περιοχή του δήμου Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν περίπου δύο τόνοι βαμβάκι στον προαύλιο χώρο της επιχείρησης καθώς επίσης και ένα μηχάνημα σε παρακείμενο παράπηγμα. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν 14 πυροσβεστικά οχήματα με 30 πυροσβέστες, οι οποίοι κατέσβεσαν την πυρκαγιά, εμποδίζοντάς την να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, στις 22:30 χθες, στο 43ο χλμ της Λεωφόρου Αθηνών - Σουνίου. Το ατύχημα συνέβη όταν το υπ' αριθμ. ΥΕΒ - 9891 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας FIAT, συγκρούστηκε μετωπικά με το υπ' αριθμ. ΥΜΗ - 5610 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας OPEL και στη συνέχεια προσέκρουσε πάνω σε αυτά το υπ' αριθμ. ΥΕΧ - 8748 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας TOYOTA. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από το πρώτο αυτοκίνητο έναν άνδρα νεκρό, αγνώστων στοιχείων και από το δεύτερο μία γυναίκα τραυματισμένη, επίσης αγνώστων στοιχείων.

Θανατηφόρο επίσης τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, στις 00:26 σήμερα, στη Λεωφόρο Δεκέλειας 205 στο Μενίδι, όταν το υπ' αριθμ. ΖΥΜ - 9929 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, παρέκκλινε της πορείας του και προσέκρουσε σε διαφημιστική πινακίδα. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με ένα όχημα, οι οποίοι απεγκλώβισαν, έναν άνδρα νεκρό και έναν τραυματία, αγνώστων στοιχείων.

Σε εμπρησμό, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 00:23 σήμερα, σε τρία μηχανάκια, που ήταν σταθμευμένα σε πυλωτή πολυκατοικίας, στην οδό Μονεμβασιάς 65, στη Νέα Ιωνία. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το ένα μηχανάκι, ενώ τα άλλα δύο υπέστησαν μικρές υλικές ζημιές. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσε ένα όχημα με τρεις πυροσβέστες ενώ για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.