Επιστροφή

ΔΤ 706, 29/04/2003, 08:45, Συμβάντα

Νεκρός μεταφέρθηκε από ανδρες της 5ης Ε.Μ.Α.Κ στις 02:30 σήμερα, ο Χαρτοφυλακίδης Νικόλαος, ετών 58, στο Δ/Δ Μονοδενδρίου και παρεδόθη στο Ε.Κ.Α.Β. Ο ανωτέρω μαζί με τρεις γυναίκες έκανε με τα πόδια τη διαδρομή Δ/Δ Βίκου - Δ/Δ Μονοδενδρίου, όταν για άγνωστο λόγο λιποθύμησε και παρά τις προσπάθειες των άλλων ατόμων που ήταν μαζί του για να τον συνεφέρουν, δυστυχώς απεβίωσε.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε:
1. στις 01:20 σήμερα, στο 57ο χιλ. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, όταν το Ι.Χ.Ε. όχημα, μάρκας ΝΙSSAN TERRANO, με αριθμό κυκλοφορίας BOX-554, για άγνωστο λόγο παρέκκλινε της πορείας του και προσέκρουσε σε στηθαίο. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα, οι οποίοι ανέσυραν νεκρό ένα άτομο ενώ πριν την άφιξη μας είχαν βγει τέσσερα άτομα τραυματισμένα. Ο νεκρός και οι τραυματίες διεκομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

2. στις 02:30 σήμερα, στη Λ.Μεσογείων 512 στην Αγία Παρασκευή, όταν το Ι.Χ.Ε. όχημα, μάρκας HONDA CIVIC, με αριθμό κυκλοφορίας ΥBX 7956, συγκρούστηκε με το υπ' αριθμ. YXX 9583 Δ.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, μάρκας NISSAN. Οι δέκα πυροσβέστες, οι οποίοι έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος με τέσσερα οχήματα, ανέσυραν νεκρούς τρία άτομα -αγνώστων λοιπών στοιχείων, και ένα τραυματισμένο τα οποία επέβαιναν στο πρώτο Ι.Χ.Ε.