Επιστροφή

ΔΤ 708, 04/05/2003, 21:00, Συμβάντα

Πνιγμένος εντοπίστηκε τελικά στις 16:30 σήμερα, ο Βουτσινός Φραγκίσκος, 89 ετών, στην περιοχή Πηγάδι, της Νέας Λούτσας, στο νομό Αττικής. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 12:30 χθες και αμέσως έσπευσε προς αναζήτηση του αγνοούμενου ,ομάδα έξι πυροσβεστών με δύο πυροσβεστικά οχήματα καθώς και ομάδα δύο ατόμων με δύο ανιχνευτικούς σκύλους από την 1η Ε.Μ.Α.Κ.

Εγκαύματα στα άνω άκρα και στο πρόσωπο, υπέστη ο 50χρονος Νάνος Γεράσιμος, όταν στις 09:50 σήμερα προκλήθηκε έκρηξη στο ρεζερβουάρ του φορτηγού του, στο οποίο εκτελούσε εργασίες, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 124 και Ησαΐου, στο Περιστέρι. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν δέκα πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα, ενώ έρευνες για την εξακρίβωση των αιτιών που προκάλεσαν την έκρηξη διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της Μυλωνά Χαρίκλειας, 37 ετών, κατά μήκος του ποταμού Αραπίτσα, στην περιοχή του Γ.Ν. Νοσοκομείου Νάουσας, στο νομό Ημαθίας. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 01:00 σήμερα και αμέσως έσπευσε προς αναζήτησή της ομάδα οκτώ πυροσβεστών καθώς και ομάδα δύο αυτοδυτών από την 2η Ε.Μ.Α.Κ.