Επιστροφή

ΔΤ 710, 06/05/2003, 23:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 11:46 σήμερα, σε συνεργείο επισκευής οχημάτων και αποθήκη ανταλλακτικών της εταιρείας "SPICAR" και αντιπροσωπείας αυτοκινήτων FIAT και ALFA ROMEO, στην οδό Αλίμου 70, στον Άλιμο. Από την πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε, κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης εμπορευμάτων, υπέστησαν ζημιές αξίας 60.000 Ευρώ περίπου, εμπορεύματα και μηχανήματα της επιχείρησης, ενώ προκλήθηκαν μικρότερες ζημιές σε δώδεκα Ι.Χ. αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στον υπαίθριο χώρο του συνεργείου. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν 30 πυροσβέστες με δώδεκα οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν άμεσα την πυρκαγιά υπό έλεγχο, αποσοβώντας κάθε κίνδυνο επέκτασής της. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής.

Νεκρός ανασύρθηκε, στις 14:30 σήμερα, ο Παλιοτζήκας Κωνσταντίνος του Δημητρίου, 29 ετών, από τις όχθες του Πηνειού ποταμού, στο Αισθητικό Άλσος, πλησίον της γέφυρας Αλκαζάρ. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε, για την εξαφάνιση του νεαρού άνδρα, στις 30 Απριλίου 2003 και αμέσως έσπευσε προς αναζήτησή του ομάδα δέκα πυροσβεστών από την 8η Ε.Μ.Α.Κ. με ειδική διασωστική λέμβο και εξοπλισμό.

Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της Μυλωνά Χαρίκλειας, 37 ετών, που διεξάγονταν κατά μήκος του ποταμού Αραπίτσα, στην περιοχή του Γ.Ν. Νοσοκομείου Νάουσας, στο νομό Ημαθίας. Στις έρευνες συμμετείχαν συνολικά οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα και δύο αυτοδύτες από τη 2η Ε.Μ.Α.Κ