Επιστροφή

ΔΤ 713a, 12/05/2003, 20:30, Εκδηλώσεις

Σας πληροφορούμε ότι, στις 14 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00, στην αίθουσα συσκέψεων του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, Μουρούζη 4, στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με θέμα : "Αντιπυρική Περίοδος 2003".
Σκοπός της σύσκεψης είναι η επιβεβαίωση και οριστικοποίηση του συνόλου των μέτρων προετοιμασίας και ετοιμότητας του κρατικού μηχανισμού, ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.
Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να λάβουν μέρος υπό την Προεδρία του Υπουργού Δημοσίας Τάξης, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, εκτός από την πολιτική και φυσική ηγεσία με τους επιτελείς του Σώματος, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, όπως: ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Αττικής, Κ.Ε.Δ.Κ.Ε., η Πρόεδρος της Διευρυμένης Αυτοδιοίκησης Αθηνών-Πειραιώς, Εκπρόσωποι των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας ( Γ.Ε.Ε.Θ.Α., Γ.Ε.Σ., Γ.Ε.Ν., Γ.Ε.Α.), Ανάπτυξης, Υ.Π.Ε.Χ.Ω.Δ.Ε., Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Γεωργίας, Υγείας και Πρόνοιας, Πολιτισμού, Μακεδονίας-Θράκης, Αιγαίου, Μεταφορών και Επικοινωνιών, Εμπορικής Ναυτιλίας κ.α.

Παρακαλούμε για την δημοσιογραφική και τηλεοπτική κάλυψη της συνάντησης