Επιστροφή

ΔΤ 726, 06/06/2003, 11:00, Συμβάντα

Σε εμπρησμό από αγνώστους οφείλεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 23:58 χθες, στο υπ' αριθμ. ΥΖΝ 1798 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στην οδό Αραχώβης 39, στα Εξάρχεια. Από την πυρκαγιά το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο υπέστη υλικές ζημιές. Στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 15:05 χθες, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην οδό Κοραή 5 στην Πάτρα, σε αποθηκευτικό χώρο κτιρίου του Δήμου Πατρών. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα με 12 πυροσβέστες, οι οποίοι κατέσβεσαν την πυρκαγιά, εμποδίζοντας την να πάρει μεγάλες διαστάσεις, ενώ με χρήση κλιμακοφόρου οχήματος απομάκρυναν με ασφάλεια δύο άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στον 2ο όροφο του κτιρίου λόγω των καπνών. Προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτιών που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πατρών.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 06:30 σήμερα, στο 7ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Θηβών-Χαλκίδας, μετά από μετωπική σύγκρουση των υπ' αριθμ. ΥΒΡ 8153 και ΥΧΙ 8294 Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα οι οποίοι απεγκλώβισαν έναν νεκρό και ένα τραυματία από το πρώτο όχημα