Επιστροφή

ΔΤ 727a, 07/06/2003, 22:30, Συμβάντα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 20:00, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 12:20 σήμερα, σε δασική έκταση, στη Θέση Πέρα Χωριό, στο νομό Βοιωτίας. Για την αντιμετώπισή της κινητοποιήθηκαν άμεσα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις αποτελούμενες από 20 οχήματα με 60 πυροσβέστες πλήρωμα, πεζοπόρο τμήμα δώδεκα ατόμων από την 1η Ε.Μ.Α.Κ., πεζοπόρο τμήμα δώδεκα ατόμων από την 7η Ε.Μ.Α.Κ, ενώ επιχείρησαν δύο αεροσκάφη (CL-415, CL-215) και ένα ελικόπτερο τύπου Erickson. Για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς.

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε επίσης στις 20:10, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 18:53 σήμερα, σε δασική έκταση, στη Θέση Καριώτικα, στο Πέραμα Αττικής. Για την αντιμετώπισή της κινητοποιήθηκαν άμεσα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις αποτελούμενες από 13 οχήματα με 40 πυροσβέστες πλήρωμα, πεζοπόρο τμήμα πέντε ατόμων από την 1η Ε.Μ.Α.Κ., ενώ επιχείρησαν δύο αεροσκάφη (CL-215) και ένα ελικόπτερο τύπου Erickson. Για την εξακρίβωση των αιτίων της πυρκαγιάς, διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, στις 12:25 σήμερα, στο 58ο χιλ. της Ε.Ο. Πατρών - Πύργου. Το δυστύχημα προκλήθηκε, όταν τα υπ' αρίθμ. ΥΜΡ - 2319 Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, μάρκας VOLKSWAGEN POLO, και υπ΄ αρίθμ. ΥΥΟ - 8566 Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, VOLKSWAGEN GOLF, συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η συνοδηγός του 1ου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, Καλιάννη Ιωάννα, 55 ετών, και ο οδηγός του 2ου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, Οικονόμου Μιχαήλ, 63 ετών. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν τρεις πυροσβέστες με ένα πυροσβεστικό όχημα, οι οποίοι ανέσυραν τους νεκρούς και τους παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για τη διακομιδή τους σε Νοσοκομείο.