Επιστροφή

ΔΤ 771, 04/08/2003, 13:00, Σοβαρά συμβάντα

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, στις 22:25 χθες, στο 2ο χλμ της επαρχιακής οδού Πυργαδικίων-Αγίου Νικολάου, στο νομό Χαλκιδικής, όταν, από άγνωστη αιτία, το υπ΄αρίθμ. ΝΕΙ 4456 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας RENAULT CLIO, που οδηγούσε ο Σπυρούδης Πασχάλης του Σπυρίδωνος 21 ετών, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Στον τόπο του συμβάντος έφθασαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα, οι οποίοι ανέσυραν νεκρό, τον οδηγό.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, στις 23:15 χθες βράδυ, στο ύψος του 17ου χλμ. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου. Το υπ' αρίθμ. ΥΒΤ 7687 Ι.Χ.Ε. μάρκας VOLVO με οδηγό τον Βορριά Ισίδωρο, που κινούταν με κατεύθυνση προς Αθήνα, συγκρούστηκε μετωπικά με το υπ' αρίθμ. ΥΥΜ 9713 Ι.Χ.Ε. μάρκας FORD FIESTA, που οδηγούσε ο Πανιτσίδης Αναστάσιος του Θεοχάρη. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν οχτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν νεκρούς τους οδηγούς των δύο οχημάτων και απεγκλώβισαν τραυματισμένη τη συνοδηγό του πρώτου οχήματος Χατζηβασιλείου Αντιγόνη.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 01:40 σήμερα, στην επαρχιακή οδό Δροσιάς-Λουκισίων, στην περιοχή Κρόνιζα του νομού Ευβοίας όταν, από άγνωστη αιτία, το υπ΄αρίθμ. ΖΗΖ 1530 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας RENAULT MEGANE, εξετράπη της πορείας του, στη συνέχεια έπεσε σε γκρεμό βάθους 15 μέτρων και ανεφλέγη. Στον τόπο του συμβάντος έφθασαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι κατέσβεσαν την πυρκαγιά και ανέσυραν απανθρακωμένο τον οδηγό Κουμάκη Νικόλαο του Δημητρίου, 20 ετών.

Νεκρός βρέθηκε και ανασύρθηκε στις 17:25 χθες, ο Μπαρτζώκας Μιλτιάδης του Αριστείδη, 84 ετών, από τον φωταγωγό του Οικοτροφείου Ηλικιωμένων "Nursing Home", στην οδό Μεσογείων 65 και Υπάτης 1 στους Αμπελόκηπους Αθηνών, του οποίου ήταν τρόφιμος. Οι δέκα πυροσβέστες, που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα ανέσυραν τον νεκρό και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός".