Επιστροφή

ΔΤ 784, 19/08/2003, 22:40, Σοβαρά συμβάντα

Υπό έλεγχο τέθηκε στις 23:45, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 21:25 χθες, σε δασική έκταση, στην περιοχή Ντογάνι - Μανούτσου, του δήμου Κερατέας, στην Αττική. Για την κατάσβεσή της αναπτύχθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις τις οποίες συντόνιζε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Παναγιώτης Φούρλας. Στην περιοχή μετέβησαν 120 πυροσβέστες με 40 πυροσβεστικά οχήματα και πεζοπόρο τμήμα 25 ατόμων, ενώ παραμένουν 50 πυροσβέστες με 17 οχήματα καθώς και πεζοπόρο τμήμα 20 ατόμων για την πλήρη κατάσβεσή της. Προανάκριση για τα αίτια που την προκάλεσαν διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαυρίου.

Υπό έλεγχο βρίσκεται από τις 08:45, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 04:00 σήμερα, σε δασική έκταση, στην περιοχή Αμυγδαλίτσα Μεταμόρφωσης, του δήμου Βουφράδων, στο νομό Μεσσηνίας. Στην περιοχή μετέβησαν 40 πυροσβέστες με 13 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 18 πυροσβεστών, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γαργαλιάνων.

Νεκρός ανασύρθηκε, στις 08:00 σήμερα, ο Κρομμύδας Χρήστος του Δημητρίου, ετών 65, από αρδευτικό κανάλι, στην αγροτική περιοχή του Δ/Δ Παλαιού Σκυλιτσίου, στο νομό Ημαθίας. Το δυστύχημα προκλήθηκε, όταν ο ηλικιωμένος άνδρας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του γεωργικού ελκυστήρα που οδηγούσε και έπεσε στο κανάλι. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν τον άτυχο άνδρα και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή του σε Νοσοκομείο.