Επιστροφή

ΔΤ 787, 22/08/2003, 21:30, Σοβαρά συμβάντα

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, στις 04:50 σήμερα στο 1ο χλμ. της Ε.Ο. Θέρμης-Πηγής, στη Μυτιλήνη. Το ατύχημα συνέβη, όταν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το υπ' αρίθμ. ΜΥΕ 4905 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας PEUGEOT, παρέκκλινε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα, οι οποίοι ανέσυραν νεκρούς τον Χατζησάββα Παναγιώτη 30 ετών και τον Μπουχλή Θεόδωρο 18 ετών. Επίσης, ελαφρά τραυματισμένοι απεγκλωβίστηκαν ο Βούρος Κωνσταντίνος 25 ετών και ο Καραμπιλόπουλος Ευάγγελος.

Νεκρή ανασύρθηκε από πηγάδι βάθους δέκα μέτρων στις 14:45 σήμερα, η Μητσιάλη Μαρία, 78 ετών στο Δ/Δ Μονοδένδριου, του Δήμου Κεντρικού Ζαγορίου, στο νομό Ιωαννίνων. Στην επιχείρηση ανάσυρσής της, που διήρκεσε περίπου μία ώρα, έλαβαν μέρος δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Στη συνέχεια, η σορός της άτυχης γυναίκας παραδόθηκε στο Ε.Κ.Α.Β. Κέρκυρας.

Τραυματισμένο απεγκλώβισαν, από τις γραμμές του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου των Πετραλώνων, στο ρεύμα προς Πειραιά, στις 17:05 σήμερα, άνδρα αγνώστων στοιχείων, ομάδα δέκα πυροσβεστών με τρία πυροσβεστικά οχήματα.