Επιστροφή

ΔΤ 810, 26/09/2003, 22:00, Συμβάντα

Υπό έλεγχο τέθηκε στις 14:55, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13:55 σήμερα στη θέση "Χέρωμα", στην Βάρη Αττικής, μετά από συντονισμένες ενέργειες που κατέβαλαν οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν άμεσα στον τόπο του συμβάντος. Στο έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος συνολικά 50 πυροσβέστες με 17 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 30 ανδρών, τρία αεροσκάφη και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο. Στην περιοχή παραμένουν δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα για την αποφυγή αναζωπυρώσεων. Από την πυρκαγιά κάηκαν περίπου 5 στρέμματα χαμηλής βλάστησης. Προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

 

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 13:40 σήμερα, στο 3ο χιλ. της Ε.Ο. Κοζάνης - Θεσσαλονίκης. Το δυστύχημα προκλήθηκε, όταν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το υπ' αρίθμ. ΝΒΒ - 5601 Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, συγκρούστηκε μετωπικά με το υπ΄ αρίθμ. ΝΖΕ - 2983 φορτηγό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα η οδηγός του πρώτου Ι.Χ.Ε. και το παιδί της ηλικίας ενός έτους. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα οι οποίοι με την χρήση διασωστικών εργαλείων απεγκλώβισαν τους άτυχους επιβαίνοντες.

 

Αγνώστων στοιχείων άτομο βρέθηκε πνιγμένο στις 10:52 σήμερα, στον ποταμό Έβρο,στα Δίκαια. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν δύο πυροσβέστες με ένα όχημα οι οποίοι χρησιμοποιώντας μία βάρκα ανέσυραν το πτώμα και το μετέφεραν στην όχθη του ποταμού, απ΄ όπου το παρέλαβε νεκροφόρα.