Επιστροφή

ΔΤ 813, 30/09/2003, 00:10, Συμβάντα

Νεκρός ανασύρθηκε, από ομάδα οκτώ πυροσβεστών της Π.Υ. Καρδίτσας στις 18:40 σήμερα, ο Απόστολος Χρήστος του Ευαγγέλου, ετών 55, στο Δ/Δ Αμάραντος του Δήμου Ιτάμου στον Νομό Καρδίτσας. Το ατύχημα προκλήθηκε, όταν το υπ' αρίθμ' ΚΑΒ 5660 αγροτικό αυτοκίνητο έπεσε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε γκρεμό 20 μ. με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο ιδιοκτήτης του.

Νεκρή και σοβαρά τραυματισμένος απεγκλωβίστηκαν στις 18:20 σήμερα η Κυβέτου Μαρία του Κων/νου και ο Παπαδάτος Δημήτριος αντίστοιχα, στο Δ/Δ Λαγοπόδου του Δήμου Αρτεμισίων στη νήσο Ζάκυνθο. Το δυστύχημα προκλήθηκε, όταν ο υπ' αρίθμ' ΑΜΑ 0822 γεωργικός ελκυστήρας ανετράπη από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού πήραν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Σε εμπρησμό με γκαζάκια υγραερίου πιθανότατα οφείλεται η έκρηξη που σημειώθηκε στις 20:09 σήμερα στην είσοδο της οικίας της γνωστής δημοσιογράφου Παναγιωταρέας Άννας στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης και Δαιδάλου 25 στην Πλάκα. Η πυρκαγιά που έσβησε άμεσα πριν την άφιξη των πυροσβεστικών δυνάμεων προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο της οικίας. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν ένδεκα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Πυρκαγιά, εκδηλώθηκε στις 11:25 σήμερα, στο φορτηγό πλοίο "Κωνσταντής", το οποίο βρισκόταν στα ναυπηγεία Καράγιωργα στην επισκευαστική ζώνη του Περάματος. Η φωτιά εκδηλώθηκε, στο κομοθέσιο του πλοίου, και ευτυχώς δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις με αποτέλεσμα να κατασβεστεί δύο ώρες αργότερα. Του συμβάντος επιλήφθηκαν 25 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα.


Τραυματισμένος ευτυχώς ανασύρθηκε ο Victor Gentinetta 51 ετών ελβετικής υπηκοότητας στις 17:15 σήμερα στην περιοχή Αβδού Ηρακλείου. Το ατύχημα προκλήθηκε όταν από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο ανωτέρω ενώ πέταγε με αλεξίπτωτο πλαγιάς έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε γκρεμό βάθους 60 μ. περίπου. Του συμβάντος επιλήφθηκαν επτά πυροσβέστες του Π.Κ. Χερσονήσου.