Επιστροφή

ΔΤ 817, 05/10/2003, 23:50, Συμβάντα


Εκδηλώσεις

Υπό έλεγχο τέθηκε στις 18:30, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 15:35 σήμερα, σε δασική έκταση, στην περιοχή Σκοπιά, του δήμου Φαρσάλων, στον νομό Λαρίσης. Για την κατάσβεσή της έλαβαν μέρος 5 οχήματα με 10 πυροσβέστες, πεζοπόρο τμήμα 16 ατόμων, ενώ το έργο των επίγειων δυνάμεων συνέδραμαν τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν περίπου 60 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης και 20 στρέμματα δασικής


Υπό έλεγχο τέθηκε στις 20:45, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 16:00 σήμερα, σε δασική έκταση, στην περιοχή Δίλοφος, του δήμου Φαρσάλων, στον νομό Λαρίσης. Για την κατάσβεσή της έλαβαν μέρος 3 οχήματα με 10 πυροσβέστες, πεζοπόρο τμήμα επτά ατόμων, ενώ το έργο των επίγειων δυνάμεων συνέδραμαν πέντε αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν περίπου 20 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης και 20 στρέμματα δασικής.


Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 19:15 σήμερα, σε δασική έκταση, στην περιοχή Καλαμίτσας, του δήμου Σκύρου, στον νομό Ευβοίας. Για την κατάσβεσή της λαμβάνουν μέρος 3 οχήματα με 17 πυροσβέστες, Η πυρκαγιά καίει θαμνώδη έκταση και αναμένεται σύντομα να τεθεί υπό έλενγχο.


Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 04:00 σήμερα, στο 61ο χιλ. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Πατρών. Το δυστύχημα προκλήθηκε, όταν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το υπ' αρίθμ.: ΙΑΕ - 1818 φορτηγό Δ.Χ. παρέκκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός του, αγνώστων στοιχείων. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν τον νεκρό και παρέδωσαν σε ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β για την διακομιδή του σε Νοσοκομείο.

Νεκρή ανασύρθηκε στις 15:40 σήμερα, στην γέφυρα του ποταμού Ευρώτα, στην Ε.Ο. Σπάρτης - Τρίπολης, από το υπ' αριθμ.: ΡΙ - 8391 αγροτικό αυτοκίνητο, η Κουμουρλή Ασήμω, 64 ετών, όταν το προαναφερόμενο όχημα παρεκτράπει της πορείας του. Επίσεις οι πυροσβέστες ανέσειραν τραυματισμένο τον οδηγό του ίδιου αυτοκινήτου, Βλαχάκη Μιχαήλ, 82 ετών. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Νεκρός ανασύρθηκε από χαράδρα, στο 30ο χλμ. Ροβιών - Κερασιάς, στην περιοχή Μακρολίβαδο, του δήμου Ελυμνίων, του νομού Ευβοίας, ο Γιαλαμάς Αθανάσιος, 66 ετών, κάτοικος Αθηνών, από τους πυροσβέστες παρουσία γιατρού του Ε.Σ.Υ., ο οποίος επιβεβαίωσε και τον θάνατό του. Ο άτυχος άνδρας είχε πάει να δει τους καταράκτες. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.