Επιστροφή

ΔΤ 818a, 06/10/2003, 19:00, Συμβάντα

Εργατικό ατύχημα συνέβη στις 09:31 σήμερα, στην οδό Μακρυγιάννη 2-4, στο Κουκάκι Αττικής. Το ατύχημα προκλήθηκε, όταν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο Στρογγυλούδης Άγγελος, 30 ετών, εκτελώντας εργασίες σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή, έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε βάθος 20 μέτρων περίπου, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα οι οποίοι ανέσυραν τον τραυματία και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο ΄΄Ευαγγελισμός΄΄.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 10:00 σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, ιδιοκτησίας Μαρίας Κουτσαύτη, στην οδό Προύσης 2, στην Πεύκη Αττικής. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το διαμέρισμα ενώ υλικές ζημιές υπέστη και το διαμέρισμα του 3ου ορόφου. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν 21 πυροσβέστες με εφτά πυροσβεστικά οχήματα Για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 11:45 σήμερα, στην περιοχή Κέδρου, στο Δήμο Μενελαΐδος, του νομού Καρδίτσας. Στην κατάσβεσή της έλαβαν μέρος 35 πυροσβέστες με έντεκα πυροσβεστικά οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 16 ατόμων, ενώ στο έργο των επίγειων δυνάμεων συνέδραμαν και δύο ελικόπτερα. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 15:20, αφού έκαψε περίπου 120 στρέμματα χαμηλής βλάστησης (πουρνάρια). Στον τόπο της πυρκαγιάς παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, για την πλήρη κατάσβεση, ενώ προανάκριση για τη διερεύνηση των αιτιών διενεργείται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας.