Επιστροφή

ΔΤ 820, 09/10/2003, 10:00, Συμβάντα

Οι ισχυροί άνεμοι (7 - 8 Μποφόρ) που έπληξαν την Αττική τα ξημερώματα, είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθούν πτώσεις δέντρων και αποκολλήσεις αντικειμένων από πολυώροφα κτίρια σε διάφορα σημεία του Λεκανοπεδίου. Οι περιοχές που επλήγησαν περισσότερο είναι ο Πειραιάς, το Παλαιό Φάληρο, το Κερατσίνι, η Νέα Σμύρνη, η Καλλιθέα, η Βούλα, η Γλυφάδα, κ.α.
Μέχρι στιγμής το Συντονιστικό Κέντρο 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ., δέχτηκε 180 κλήσεις για παροχή βοηθείας, οι οποίες σχεδόν αντιμετωπίστηκαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες από τα 32 συνεργεία που συγκροτήθηκαν.

Σώα και καλά στην υγεία της απεγκλωβίστηκε μία οικογένεια από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, στις 02:00 σήμερα, στην παραλιακή επαρχιακή οδό Ψάθας - Αλεποχωρίου, στο Ν.Αττικής. Πρόκειται για τον Δριμτζιά Γεώργιο, 42 ετών, Δριμτζιά Μαρία, 37 ετών, Δριμτζιά Κωνσταντίνο, 16 ετών, Δριμτζιά Βικτώρια, 4 ετών, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στο υπ΄ αρίθμ. ΥΙΥ - 4327, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό τους λόγω πτώσης βράχων και υψηλού κυματισμού. Οι δέκα πυροσβέστες που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος με τρία πυροσβεστικά οχήματα τους απεγκλώβισαν και τους παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή τους στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας.