Επιστροφή

ΔΤ 830, 29/10/2003, 23:00, Συμβάντα

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, στις 09:45 σήμερα, στο 22ο χιλ. της Π.Ε.Ο. Δομοκού - Καρδίτσας. Το δυστύχημα προκλήθηκε, όταν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το υπ'αριθμόν ΤΑΖ 5369 ταξί, μάρκας Nissan, που οδηγούσε ο Καραθανάσης Βασίλειος, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, και συγκρούστηκε μετωπικά με το υπ'αριθμόν ΤΟ 8385 λεωφορείο του ΚΤΕΛ, μάρκας SCANIA, το οποίο οδηγούσε ο Πυργιώτης Λάμπρος. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματισθούν θανάσιμα οι Καραθανάσης Βασίλειος, ετών 49, και Μπελενιώτης Ριχάρδος οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Ε.Σ.Υ. Σοφάδων. Ο Πυργιώτης Λάμπρος ο οποίος ήταν και ο μόνος επιβαίνων στο λεωφορείο τραυματίσθηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα οι οποίοι με χρήση διασωστικών εργαλείων ανέσυραν τους νεκρούς και τους παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.

Νεκρός απεγκλωβίστηκε στις 11:00 σήμερα, από τους πυροσβέστες ο Πιτσιάβης Νικόλαος του Γεωργίου, ετών 80, κάτοικος Καισαριάς, του νομού Κοζάνης. Το ατύχημα συνέβη όταν ανατράπηκε το γεωργικό μηχάνημα (φρέζα) το οποίο οδηγούσε ο άτυχος άνδρας και τον καταπλάκωσε. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Τροχαίο δυστύχημα προκλήθηκε στις 18:55΄ σήμερα, στο 20ο χλμ. της Π.Ε.Ο. Λιβαδειάς - Θήβας. Νεκρή ανασύρθηκε η Σουβατζιδάκη Κωνσταντίνα, ετών 51,από το υπ' αριθμό ΥΙΙ 6207, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, μάρκας BMW, ύστερα από πλαγιομετωπική σύγκρουσή του με τον υπ' αριθμ' ΒΤ 7894 γεωργικό ελκυστήρα, τον οποίο οδηγούσε ο Δήμος Δημήτριος και κατόπιν με το ΒΙΖ 7484, Ι.Χ. επιβατικό, μάρκας RENAULT, το οποίο οδηγούσε ο Κωσταγιάννης Παναγιώτης, ετών 46, ο οποίος τραυματίσθηκε ελαφρά και παρελήφθη από το Ε.Κ.Α.Β. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσε ένα πυροσβεστικό όχημα με τέσσερις πυροσβέστες.