Επιστροφή

ΔΤ 837, 13/11/2003, 16:20, Συμβάντα

Απανθρακωμένος ανασύρθηκε ο Γεωργίου Γρηγόριος του Νικολάου 71 ετών ύστερα από πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε στις 04:14 σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε λυόμενη μονοκατοικία, ιδιοκτησίας του, στο Καμάρι Κορινθίας, ενώ τραυματισμένη ανασύρθηκε η Αναστασία Γρηγορίου η οποία διακομίστηκε στο Κ.Υ. Ξυλοκάστρου από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. Από την πυρκαγιά η μονοκατοικία καταστράφηκε ολοσχερώς. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν 11 πυροσβέστες με πέντε πυροσβεστικά οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 08:30 σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε εκθεσιακό χώρο επίπλων, ιδιοκτησίας Αφών Τσεμπελίκου, στην οδό Αλίμου 39, στον Άλιμο. Από την πυρκαγιά προξενήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές στον εσωτερικό χώρο της έκθεσης. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν 27 πυροσβέστες με εννιά πυροσβεστικά οχήματα οι οποίοι έθεσαν την φωτιά υπό έλεγχο στις 09:34.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 10:40 σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε διπλοκατοικία ιδιοκτησίας Τζανέτου Ιωάννη στην οδό Παναχαϊκού 26 στον Αγ. Γεώργιο στο Ρίο. Από την πυρκαγιά προξενήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα οι οποίοι έθεσαν την φωτιά υπό έλεγχο στις 13:50.

Υπό έλεγχο τέθηκε στη 13:20', η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα, στις 12:50' στον εξωτερικό χώρο και στο πατάρι του Super market Atlantic στην οδό Δορυλαίων 10-12 στην πλατεία Μαβίλη στο κέντρο της Αθήνας. Για την πλήρη κατάσβεσή της επιχείρησαν εννέα οχήματα με πλήρωμα 27 πυροσβεστών.

Για τα αίτια που προκάλεσαν τις ανωτέρω πυρκαγιές διενεργείται προανάκριση από τα Ανακριτικό Τμήματα των κατά τόπους Πυροσβεστικών Υπηρεσιών.