Επιστροφή

ΔΤ 861, 07/01/2004, 09:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:15 χθες, σε μονοκατοικία, στην Κοινότητα Φραντζή, του νομού Φθιώτιδας. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν από την οικία, απανθρακωμένη την Κολοφωτιά Μαρία του Γεωργίου, 80 ετών, ενώ από την πυρκαγιά δεν προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Σώος και καλά στην υγεία του εντοπίστηκε τελικά, στις 11:00 χθες, ο Σταθάκης Βασίλειος του Γεωργίου, 88 ετών, σε μονοπάτι, στο Δ/Δ Παλαιοχώρας, του Δήμου Αβίας, στο νομό Μεσσηνίας. Στην επιχείρηση εντοπισμού του έλαβε μέρος ομάδα τριών πυροσβεστών με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 22:40 χθες, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου τετραώροφης οικίας, στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 88-90, στα Ιωάννινα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, καθώς και σε διαμερίσματα των υπολοίπων ορόφων. Οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος Κατέρος Γεώργιος και Κατέρου Παναγιώτα, στην προσπάθειά τους να κατασβέσουν την πυρκαγιά, τραυματίσθηκαν (ελαφρά εγκαύματα), και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β σε Νοσοκομείο. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν τη πυρκαγιά διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων.