Επιστροφή

ΔΤ 861a, 07/01/2004, 22:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 17:58 σήμερα, στην τυπογραφική εταιρεία ΄΄ΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.'', στην οδό Αβέρωφ 26, στον Περισσό. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο ισόγειο της τετραώροφης εταιρείας καταστρέφοντας αποκόμματα χαρτιού και μηχανήματα επεξεργασίας χαρτιού. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν τρία οχήματα με εννέα πυροσβέστες, οι οποίοι έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά μισή ώρα αργότερα, αποσοβώντας κάθε κίνδυνο επέκτασής της στους υπόλοιπους ορόφους της εταιρείας. Για την εξακρίβωση των αιτιών που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 13:12 σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε εργαστήριο αγιογραφίας, στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου, στο τέρμα της οδού Έβρου, στους Θρακομακεδόνες, Αττικής. Οι 30 πυροσβέστες που έφθασαν στον τόπο του συμβάντος με δέκα πυροσβεστικά οχήματα, κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά στο χώρο του εργαστηρίου, το οποίο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές (εικόνες, έπιπλα, βιβλία, χαρτιά). Προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν τη πυρκαγιά διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες, οι οποίες διεξάγονται από τις 12:40 σήμερα, για τον εντοπισμό του Δόση Πέτρου του Κωνσταντίνου, 62 ετών, στο Δ/Δ Πεστά, του Δήμου Αγίου Δημητρίου, στο νομό Ιωαννίνων. Ο ηλικιωμένος αγνοείται από νωρίς χθες το πρωί. Στην επιχείρηση ανεύρεσής του, λαμβάνει μέρος ομάδα εφτά ατόμων από την 5η Ε.Μ.Α.Κ., με δύο πυροσβεστικά οχήματα, η οποία θα συνεχίσει τις προσπάθειές της με το πρώτο φως της ημέρας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:45 σήμερα, στην Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου, στην οδό Αγίου Διονυσίου 106, στο Μενίδι Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο χώρο του ναού (εκκλησιαστικά έπιπλα, μοκέτες, εικόνες, κεριά, αγιογραφίες). Για την κατάσβεσή της έλαβαν μέρος εννέα πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα ενώ προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:10 σήμερα, σε ισόγειο διαμέρισμα διώροφης, στην οδό Μόσχως Τζαβέλα 9, στα Ιωάννινα. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα με δώδεκα πυροσβέστες, οι οποίοι περιόρισαν την πυρκαγιά στο σαλόνι και στην κουζίνα του διαμερίσματος. Για την εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων .