Επιστροφή

ΔΤ 880, 06/02/2004, 14:30, Συμβάντα

Τραυματισμένος ανασύρθηκε στις 09:03 σήμερα, ο Σπήλος Χρυσόστομος, 57 ετών, από υπόγειο νεοαναγειρόμενης οικοδομής, στην οδό Φαλαισίας 7, στο Βοτανικό Αττικής. Το ατύχημα προκλήθηκε, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής, ο άτυχος εργάτης εκτελώντας εργασίες σε σκαλωσιά στην οικοδομή, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο υπόγειο βάθους τριών μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν τον τραυματία και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή του στο Γ.Κ.Ν. Νίκαιας.

Έρευνες διεξάγονται από τις 08:00 σήμερα, στην Θέση Δάσος Βασιλικής, στον Ταΰγετο, στον νομό Μεσσηνίας, για τον εντοπισμό του Ρίφουνα Θεόδωρου και Κουκέα Σταματίας. Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό τους λαμβάνουν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Νεκρός ανασύρθηκε στις 19:30 χθες, ο Γρηγορόπουλος Γεώργιος του Χρήστου, 45 ετών, στο 48ο χλμ. Αντιρρίου - Ιωαννίνων. Το ατύχημα προκλήθηκε, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο άτυχος άντρας καταπλακώθηκε από το γεωργικό του ελκυστήρα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα οι οποίοι ανέσυραν τον νεκρό και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή του σε Νοσοκομείο .

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε στις 22:30 χθες, στην Π.Ε.Ο Βόλου - Λάρισας. Το δυστύχημα προκλήθηκε όταν το υπ΄ αρίθμ .ΒΟΒ - 9704, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το υπ' αρίθμ. ΕΚΒ - 8694 Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο Μπαρτιάλης Μαργαρίτης, 44 ετών, επιβάτης του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού έλαβαν μέρος τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα, οι οποίοι ανέσυραν τον νεκρό και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή του σε Νοσοκομείο.