Επιστροφή

ΔΤ 884, 12/02/2004, 11:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 22:57 χθες, σε υπόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στην οδό Αποστολοπούλου 26, στο Κάτω Χαλάνδρι. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα υπ΄ αρίθμ. ΥΗΑ - 6195, ΥΖΧ - 1218, ΡΟ - 7171 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και σε δύο μοτοποδήλατα προξενώντας σοβαρές υλικές ζημιές. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 25 πυροσβέστες που έφθασαν στον τόπο του συμβάντος με οχτώ οχήματα ενώ για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Σε εμπρησμό σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οφείλεται η πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε στις 00:51 σήμερα, σε λυόμενο κατάστημα με είδη οικιακής χρήσης, στην συμβολή των οδών Πέτρου Λιόσια και Γρηγορίου Λαμπράκη, στα Άνω Λιόσια Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές στο κατάστημα. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν 25 πυροσβέστες με οχτώ πυροσβεστικό όχημα ενώ για την εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς, διενεργεί προανάκριση το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε στις 19:10 χθες, στο 16ο χιλ. Π.Ε.Ο Λάρισας - Βόλου. Το δυστύχημα προκλήθηκε όταν το υπ΄ αρίθμ ΡΙΜ - 1195 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με γεωργικό ελκυστήρά άνευ αριθμού, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, Χατζηνικολάου Ιωάννη του Κωνσταντίνου, 47 ετών. Στην τόπο του συμβάντος έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία όχημα, οι οποίοι ανέσυραν τον νεκρό και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή του σε Νοσοκομείο.