Επιστροφή

ΔΤ 892, 20/02/2004, 12:00, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 12:19 χθες, σε γεωργική έκταση 0,5 στρεμμάτων, στο Καλό Νερό του δήμου Αυλώνος Μεσσηνίας από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Οι επτά πυροσβέστες με τα τρία πυροσβεστικά οχήματα που έσπευσαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, βρήκαν απανθρακωμένο τον ιδιοκτήτη Βλάμη Γεώργιο του Ιωάννη, 78 ετών. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Γαργαλιάνων.

Νεκρός ανασύρθηκε, στις 15:59, χθες, ο Nedziveki Πέτρος, 40 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη 92, στα Εξάρχεια, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο υπόγειο διαμέρισμά του, από άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία. Το ύψος των ζημιών από την πυρκαγιά εκτιμάται στα 27500 Ευρώ περίπου. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το ανακριτικό τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 01:24 σήμερα, σε ισόγειο βιβλιοχαρτοπωλείο, στην οδό Ερμού 2 στο Βύρωνα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Από την πυρκαγιά διεσώθη η Παναγιώτα Μπεσκάκη, 80 ετών, ιδιοκτήτρια του ακινήτου, η οποία βρισκόταν στο σπίτι της, άνωθεν του καταστήματος και απειλούνταν από τους καπνούς. Η πυρκαγιά περιορίσθηκε στο χώρο του καταστήματος, ενώ οι ζημιές ανέρχονται στο ύψος των 93000 Ευρώ περίπου. Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το ανακριτικό τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.

Σε εμπρησμό, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 03:25 σήμερα, στα υπ' αριθμό Δ.Σ. 89-6CD και ΖΖΗ-3310 Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητα, στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου 13, στην Θεσσαλονίκη. Οι ζημιές υπολογίζεται ότι ανήλθαν στο ύψος των 2000 Ευρώ. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος τέσσερις πυροσβέστες με ένα όχημα.