Επιστροφή

ΔΤ 893, 21/02/2004, 13:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:00 χθες, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε σοφίτα οικίας, τετραώροφης οικοδομής, στην οδό Κουμουνδούρου 15, στην Κατερίνη. Από την πυρκαγιά υπέστη σοβαρές η σοφίτα χωρίς ωστόσο, να προκύψει κίνδυνος για τους υπόλοιπους ορόφους και τα παρακείμενα οικήματα. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:45 χθες, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε καφετέρια - μπαρ, στην περιοχή Μάγγια Πεδιάδος, στο Δήμο Μαλλίων, στην Κρήτη. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν ηλεκτρικά μηχανήματα, φωτιστικά, ψευδοροφές, ξύλινες κατασκευές ενώ για την αντιμετώπισή της κινητοποιήθηκαν πέντε οχήματα με 15 πυροσβέστες. Για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργείται προανάκριση από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Χερσονήσου Κρήτης.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 23:10 χθες, σε μονοκατοικία, ιδιοκτησίας Μπάρου Κωνσταντίνου, στην Κοινότητα Πολυχνίτου, στη Λέσβο. Από την πυρκαγιά υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές η οικία ύψους 60.000 Ευρώ περίπου. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν τέσσερα οχήματα με 12 πυροσβέστες ενώ προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αγιάσου.