Επιστροφή

ΔΤ 896, 25/02/2004, 08:30, Συμβάντα

Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε στις 06:55 χθες, στο 169Ο χλμ. Της Ε.Ο. Αθηνών Πατρών. Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν συγκρούστηκαν τα υπ' αρίθμ. ΖΚΝ- 3926, ΚΡΗ- 7344, ΖΥΜ- 2652, Ι.Χ.Ε αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο Μαραγκός Πέτρος του Ιωάννη, 62 ετών, από το πρώτο όχημα, ενώ απεγκλωβίστηκαν τραυματισμένοι οι: Προβής Αναστάσιος του Γεωργίου και Προβής Δημήτριος του Γεωργίου. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν εφτά πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν το νεκρό και τους τραυματίες και τους παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για τη διακομιδή τους στο νοσοκομείο.

Σε εμπρησμό (διαβροχή με εύφλεκτο υγρό) σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οφείλεται η πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε στις 02:06 σήμερα, στο υπ' αρίθμ. ΖΖΡ- 6031 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, επί των οδών Ανδρέα Παπανδρέου και Καραολή Δημητρίου, στο Χαλάνδρι. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί προανάκριση το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Απανθρακωμένη βρέθηκε στις 05:45 σήμερα, η Τυράκη Μαρία 84 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων, σε ισόγειο δωμάτιο εγκαταλειμμένου ξενοδοχείου, στο Καντούνι Καλύμνου, όταν ξέσπασε σε αυτό πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από το εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο της Καλύμνου. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς, διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κω.