Επιστροφή

ΔΤ 906, 09/03/2004, 10:00, Συμβάντα

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε στις 15:10 χθες στο 407ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών Θεσσαλονίκης. Το ατύχημα προκλήθηκε όταν το υπ΄αρίθμ. ΖΥΒ 5994 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το υπ΄αρίθμ. ΕΚΒ 3518 Δ.Χ. φορτηγό, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Από την σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο Μητροσούδης Κωνσταντίνος 39 ετών από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν επτά πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα από την Π.Υ. Λιτοχώρου.

Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε στις15:25 χθες στο 91ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών Πατρών όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εξετράπη από την πορεία του το υπ΄αρίθμ. Ι.Ο. 7777 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η Χαλιαψάτου Ευαγγελία αγνώστων λοιπών στοιχείων. Στο συμβάν μετέβησαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα από την Π.Υ. Κορίνθου.

Σε εμπρησμό (ρήψη μολότοφ) σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 02:55 σήμερα στην οδό Δαγκλή 44 στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, σε κατάστημα τροφίμων (Super Market) "Μασούτης". Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Θεσσαλονίκης.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 01:05 σήμερα, σε παράπηγμα, όπου λειτουργούσε ως Κηροπλαστείο, στο Δ/Δ Καθενών του Δήμου Διρφύων, (εκτός κατοικημένης περιοχής) στη Χαλκίδα. Από την πυρκαγιά το κηροπλαστείο καταστράφηκε ολοσχερώς. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 14 πυροσβέστες με έξι πυροσβεστικά οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Χαλκίδας