Επιστροφή

ΔΤ 911, 17/03/2004, 10:00, Συμβάντα

Σε εμπρησμό (βρέθηκε γκαζάκι) σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 01:39 σήμερα στην οδό Λιοσίων 220 στα Θυμαράκια Αθήνας, σε υπαίθρια έκθεση αυτοκινήτων. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε 7 Ι.Χ . Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος εννιά πυροσβέστες με τρία οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια διενεργείται από το ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθήνας.


Απανθρακωμένη βρέθηκε στις 18:10 εχθές, η Καραγιάννη Ευαγγελία του Χρήστου 85 ετών, στην οικία της, στο Δ/Δ Γιαννιτσούς του Δήμου Μακρακώμης, όταν ξέσπασε σε αυτό πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς, διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Μακρακώμης.


Θανατηφόρο ατύχημα προκλήθηκε στις 23:05 χθες, στο 3 χιλ. της Επαρχιακής Οδού Κοζάνης - Ν. Νικόπολης. Το ατύχημα προκλήθηκε, όταν λόγω υπερβολικής ταχύτητας το υπ΄ αρίθμ. ΧΕΕ - 9955 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εξετράπει της πορείας του, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο Ευταλτσίδης Γεώργιος του Δημητρίου, 42 ετών. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα από την Π.Υ. Κοζάνης, οι οποίοι απεγκλώβισαν τον νεκρό από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή του σε Νοσοκομείο