Επιστροφή

ΔΤ 913, 19/03/2004, 18:00, Συμβάντα

Εργατικό ατύχημα συνέβη στις 12:57 σήμερα, στο κτίριο τού Μετοχικού Ταμείου Στρατού, στην οδό Βουκουρεστίου 1 στην Αθήνα, όταν εκτελούνταν σε αυτό, εργασίες ανακατασκευής. Το ατύχημα προκλήθηκε όταν υποχώρησε τμήμα του κλιμακοστασίου στο 5ο όροφο, με αποτέλεσμα να καταπλακώσει έναν εργάτη, τον Αιγύπτιο ΑΙΝΤ ΝΤΕΣΟΥΚΙ του ΜΟΧΑΜ και της ΣΑΙΝΤΑ , ο οποίος ανασύρθηκε από τα ερείπια μετά από πολύωρη προσπάθεια των διασωστικών συνεργείων, νεκρός. Ελαφρά τραυματισμένος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο ο αδελφός του θύματος ΑΙΝΤ ΑΤΙΑ , από όχημα του Ε.Κ.Α.Β. Στο τόπο του ατυχήματος βρέθηκαν από τη πρώτη στιγμή 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα, καθώς και μια ομάδα της Ε.Μ.Α.Κ από την Ελευσίνα, οι οποίοι επιχειρούσαν υπό την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη Αττικής.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 15:45 σήμερα, όταν από άγνωστη αιτία συγκρούσθηκαν το υπ 'αριθμ. ΥΟΝ - 7163 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με το υπ 'αριθμ. ΙΗΗ - 812, μηχανή μεγάλου κυβισμού, στο 164ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Πατρών. Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο Αναστασόπουλος Νικόλαος του Γεωργίου 23 ετών, κάτοικος Αθηνών, ενώ τραυματίας ανασύρθηκε ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, αγνώστων στοιχείων. Στο συμβάν μετέβησαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα.

Νεκρός ανασύρθηκε στις 13:00 χθες, ο Πουλιάσης Αθανάσιος του Αντωνίου 71 ετών, όταν καταπλακώθηκε από γεωργικό μηχάνημα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν εφτά πυροσβέστες με τρία οχήματα οι οποίοι με χρήση διασωστικών εργαλείων απεγκλώβισαν το νεκρό άνδρα. Τη μεταφορά του, σε Νοσοκομείο, ανέλαβε όχημα του Ε.Κ.Α.Β.