Επιστροφή

ΔΤ 918, 25/03/2004, 10:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:20 χθες ,σε αποθήκη παιδικών παιχνιδιών, στο Δ/Δ Αφροξυλιάς στη θέση Βαρειά Ναυπάκτου. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος δώδεκα πυροσβέστες με πέντε οχήματα, οι οποίοι την έθεσαν υπό πλήρη έλεγχο μετά από δύο ώρες , χωρίς να υπάρξει κίνδυνος επέκτασης της. Η έκταση των ζημιών ανέρχεται περίπου στα 90.000 Ευρώ. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί προανάκριση το Ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Ναυπάκτου .

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 23:50 χθες , σε διώροφη κατοικία, στην οδό Γράμμου 6, στην Σαλαμίνα. Το ύψος των ζημιών εκτιμάται περίπου στο ποσό των 60.000 Ευρώ. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Για την εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς, διενεργεί προανάκριση το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά.

Νεκροί ανασύρθηκαν , στις 20:45 χθες, ο Αδάμου Παναγιώτης του Δημητρίου, ετών 24 και ο Αδάμου Δημήτριος του Παναγιώτη, 13 μηνών όταν το υπ' αριθμ. ΖΥΤ- 9390 Ι.Χ.Ε. όχημα το οποίο οδηγούσε, ο Αδάμου Παναγιώτης κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέκκλινε της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα 450 μέτρων, στη θέση "Γκρόπα" του Δ/Δ Πινδαίων. Το σώμα του άτυχου άντρα και του υιού του ανέσυραν οι 16 πυροσβέστες που μετέβησαν στον τόπο του συμβάντος με εφτά οχήματα.