Επιστροφή

ΔΤ 924, 03/04/2004, 10:30, Συμβάντα

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε στις 16:35 χθες στο 50ο χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων - Κακ-καβιάς. Το ατύχημα προκλήθηκε από τη μετωπική σύγκρουση του υπ΄αρίθμ. ΙΝΚ 1045 Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου μάρκας ISUZU και του υπ΄αρίθμ. TR 9582 Ι.Χ. jeep μάρκας Hyundai. Από την σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκροί ο Πότσης Σταύρος, 43 ετών από το φορτηγό αυτοκίνητο, ενώ από το Ι.Χ. ο Μπήτσης Βασίλειος, 43 ετών. Τραυματισμένοι απεγκλωβίστηκαν οι α) Ρόκκος Χαράλαμπος του Βασιλείου, 43 ετών β) Agem Shitometai, 40 ετών και γ) Μπήτσης Σανίκου του Γιασέν, 41 ετών. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν επτά πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα από την Π.Υ. Ιωαννίνων.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, σήμερα, στις 06:45, στο 11ο χλμ. της Ε.Ο. Κομοτηνής - Αλεξανδρούπολης. Το ατύχημα συνέβη, όταν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά το υπ' αριθμ. ΕΒΖ 4407 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας ROVER και το υπ' αρίθμ. ΟΡΒ 8621 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας SEAT LEON. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν τρεις πυρο-σβέστες με ένα όχημα, οι οποίοι ανέσυραν νεκρό τον οδηγό του πρώτου οχήματος Γιαννακάκη Σταύρο του Οδυσσέα, 32 ετών. Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Σε εμπρησμό από πρόθεση από αγνώστους, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο υπ' αρίθμ. ΥΧΥ 1861 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας PEUGEOT 406, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο επί της οδού Τομαρίσσας 12, στην περιοχή Χαλέπα του νομού Χανίων. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι κατέσβεσαν την πυρκαγιά και εντόπισαν στουπιά εμποτισμένα με εύφλεκτο υγρό. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων.