Επιστροφή

ΔΤ 926, 09/04/2004, 11:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:27 σήμερα, σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, ιδιοκτησίας Τσιγκρή Παναγιώτη, στην οδό Αποστολοπούλου 24Α , στο Κ. Χαλάνδρι. Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος ανέρχονται στο ποσό των 30.000 Ευρώ. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Για την εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς, διενεργεί προανάκριση το Ανακριτικό τμήμα των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17:50 χθες, σε μονοκατοικία, ιδιοκτησίας Παπαδοπούλου Ελισσάβετ, στο Δ/Δ Φανού του Δήμου Αξιουπόλεως . Από την πυρκαγιά υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές η οικία που ανέρχονται στο ποσό των 30.000 Ευρώ περίπου. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα ενώ προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Γουμένισσας.

Νεκρός ανασύρθηκε στις 03:30 χθες, στην περιοχή Καλάμι Παροικιάς στο νησί της Πάρου, ο Παπαδόπουλος Εμμανουήλ, ετών 40, όταν καταπλακώθηκε από γεωργικό μηχάνημα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα οι οποίοι με χρήση διασωστικών εργαλείων απεγκλώβισαν τη σωρό του άτυχου άνδρα