Επιστροφή

ΔΤ 937, 26/04/2004, 11:30, Συμβάντα

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 05:25 χθες, στο 5ο χλμ. της Ε.Ο. Άμφισσας - Ιτέας. Το δυστύχημα προκλήθηκε, όταν το υπ' αριθμ. ΑΜΑ 3744 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εξετράπει της πορείας του λόγο υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός, Αγραφιώτης Νικόλαος , 20 ετών, κάτοικος Ιτέας. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Τροχαίο δυστύχημα προκλήθηκε στις 12:50 χθες στο 35ο χλμ. Ε.Ο. Πατρών - Πύργου όταν το υπ΄αρίθμ. ΑΧΗ 6756 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας HUNDAI συγκρούστηκε μετωπικά με το υπ΄αρίθμ. ΗΑΖ 4889 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας RENO. Από την σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρή η Μούζουλα - Οικονόμου Γεωργία, 53 ετών και τραυματίας ο Μούζουλας Αριστείδης 59 ετών από το πρώτο όχημα, ενώ από το το δεύτερο όχημα τραυματίας ο Παρασκευόπουλος Παντελής, 72 ετών. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα από την Π.Υ. Πατρών.


Σώοι και καλά στην υγεία τους εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί οι δύο κυνηγοί που αγνοούνταν από χθες στην περιοχή Τύμπανος, του Δ.Δ. Αργιθέας. Πρόκειται για τους Μπουντούρη Σωτήριο του Κωνσταντίνου, ετών 20, και του Παπαρβίθη Κωνσταντίνου του Θωμά, ετών 27. Η υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 16:35 χθες και αμέσως κινητοποιήθηκαν 13 πυροσβέστες με έξι οχήματα για την ανεύρεσή τους, από τις Π.Υ. Καρδίτσας, Τρικάλων και Μουζακίου. Στις έρευνες συμμετείχε και η 8η Ε.Μ.Α.Κ. με επτά άνδρες και δύο οχήματα. Οι δύο κυνηγοί λόγω της χθεσινής κακοκαιρίας και της ομίχλης που επικρατούσαν στην περιοχή έχασαν τον προσανατολισμό τους.