Επιστροφή

ΔΤ 938, 27/04/2004, 11:30, Συμβάντα

Απανθρακωμένος ανασύρθηκε στις 10:30 χθες στη Λ. Μαραθωνοδρόμου Φιλιππίδου στη Σταμάτα ο Πλατανάκης Νικόλαος του Ιωάννη 46 ετών, από το υπ' αριθ. ΥΧΥ - 9085 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτό. Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος εφτά πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Τροχαίο δυστύχημα προκλήθηκε στις 20:20 χθες στη Λ. Αθηνών - Λαυρίου στη θέση Κουβαρά, όταν το υπ΄αρίθμ. ΥΥΙ - 7479 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας NISSAN συγκρούστηκε με το υπ΄αρίθμ. ΥΗΕ - 6581 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας LAND ROVER. Από την σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο Ζοπάνι Χριστόφ του Ζοζέφ ,24 ετών, ενώ απεγκλωβίστηκαν από τα δύο οχήματα τραυματίες οι Κορδούλης Αριστοτέλης του Μιχαήλ, και ο Μπαλόπουλος Κλεομένης του Ευστρατίου, 30 ετών. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν δέκα πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα από την Π.Υ. Λαυρίου και την Π.Υ. Κορωπίου.

Νεκρή ανασύρθηκε στις 17:00 χθες στη Καποδιστρίου 6 στην πλατεία Κάνιγγος, η Παπανικολάου Γιαννούλα 83 ετών, ύστερα από τη πτώση της σε φρεάτιο ανελκυστήρα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στην επιχείρηση ανάσυρσής της, έλαβαν μέρος πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Σε εμπρησμό από πρόθεση από αγνώστους,, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις (περιέλουση με εύφλεκτο υγρό) , οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στα υπ' αρίθμ. ΝΑΡ - 3235 και ΝΑΧ - 6575 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα οποία βρισκόταν σταθμευμένα επί της οδού Κύθνου και Αλοννήσου στη Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στα δύο οχήματα Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν οχτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας