Επιστροφή

ΔΤ 946a, 08/05/2004, 23:00, Συμβάντα

Πνιγμένος ανασύρθηκε από τους πυροσβέστες στις 15:15 σήμερα, ο Νικητίδης Χαράλαμπος 68 ετών, από τον ποταμό Κομψάτο στο Δ/Δ Αμβροσίας - Κομοτηνής του Νομού Ροδόπης. Τα ίχνη του άτυχου άνδρα είχαν χαθεί από τη προηγούμενη μέρα. Στην επιχείρηση εντοπισμού του, έλαβαν μέρος οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, από τις τοπικές Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και την 2η Ε.Μ.Α.Κ. Θεσσαλονίκης. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν.Ν. Κομοτηνής.
Νεκρή ανασύρθηκε στις 11:55 σήμερα η Κουφάκη Αμαλία του Αντωνίου 71 ετών, από πηγάδι βάθους 17 μέτρων, το οποίο βρισκόταν πλησίον εγκατελειμένης οικίας στην οδό Λυκούργου 212 στη Σπάρτη. Η άτυχη γυναίκα έπεσε μέσα, ενώ εκτελούσε με το σύζυγο της αγροτικές εργασίες. Στο συμβάν έλαβαν μέρος δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Σε αποσύνθεση βρέθηκε σήμερα στις 11:30 στην ευρύτερη περιοχή του Δ/Δ Καλαριτών του Νομού Ιωαννίνων το πτώμα του Καραντζά Γεωργίου ετών 74 , η τύχη του οποίου αγνοείτο από τις 29/12/2003. Η σωρός του παραδόθηκε στους οικείους του, οι οποίοι στη συνέχεια την μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων για νεκροτομή. Για την ανάσυρσή του έλαβαν μέρος, ένα όχημα με τέσσερις πυροσβέστες από την 5η Ε.Μ.Α.Κ. Ιωαννίνων.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 20:00 σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε πρώτο όροφο εγκατελειμένου κτιρίου, στην οδό Σταδίου 48 στην Αθήνα. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν αμέσως , 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα, οι οποίοι ύστερα από συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν να την θέσουν υπό πλήρη έλεγχο στις 22:00 σήμερα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές. Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς , διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Δ.Π.Υ. Αθηνών.