Επιστροφή

ΔΤ 949, 12/05/2004, 10:30, Συμβάντα

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 07:15 χθες στην συμβολή των οδών Λ. Βουλιαγμένης και Καλύμνου, στη Βούλα. Το δυστύχημα προκλήθηκε όταν το υπ' αριθμ. ΥΕΚ 4259 Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο πού οδηγούσε ο Καρεκλάς Αλέξανδρος ετών 73 συγκρούστηκε με το υπ' αριθμ. ΥΖΜ 3726 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Δήμος Απόστολος με συνεπιβάτη την Αποστολάτου Μαρία. Ο οδηγός του πρώτου οχήματος απεγκλωβίστηκε νεκρός ενώ η συνοδηγός του δευτέρου οχήματος μεταφέρθει ελαφρά τραυματισμένη στο Ασκληπιείο Βούλας. Στο συμβάν μετέβησαν δέκα πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα.


Σε εμπρησμό από πρόθεση από αγνώστους, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις (περιέλουση με εύφλεκτο υγρό), οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 03:16 σήμερα, στο υπ΄αρίθμ΄ ΥΚΕ-5673 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο επί της οδού Ψαρρών 3 στη Νίκαια. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές . Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν εφτά πυροσβέστες με δύο οχήματα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά.


Σε εμπρησμό επίσης (περιέλουση με εύφλεκτο υγρό) σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 05:45 σήμερα στην Πλατεία Νάουσας της Πάρου , σε υπαίθρια καντίνα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές . Στην κατάσβεση έλαβαν μέρος τέσσερις πυροσβέστες με ένα όχημα. Προανάκριση για τα αίτια διενεργείται από το ανακριτικό τμήμα του Π.Κ. Πάρου.


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:45 χθες, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε εργοστάσιο κατασκευής και αποθήκευσης ξυλείας, στο 1ο χλμ. Θέρμης-Τζιαδίου στη Θεσσαλονίκη, ιδιοκτησίας ΕΞΑΡΧΟΣ-ΜΗΤΤΑΣ & ΣΙΑ Το ύψος των ζημιών ανέρχεται στις 200.000 Ευρώ περίπου. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς έλαβαν μέρος 16 πυροσβέστες με οχτώ οχήματα. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το ανακριτικό τμήμα της Δ.Π.Υ. Θεσσαλονίκης

.
Συνεχίζονται οι έρευνες που ξεκίνησαν στις 12:10 της 08/05/2004, στην περιοχή Επισκοπή-Γωνία Θήρας, του Νομού Κυκλάδων, για τον εντοπισμό του Φύτρου Γεωργίου του Γρηγορίου 87 ετών. Στην επιχείρηση για την ανεύρεσή του λαμβάνουν μέρος οχτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα καθώς και δύο πυροσβέστες της 1ης Ε.Μ.Α.Κ με δύο διασωστικούς σκύλους.