Επιστροφή

ΔΤ 958, 21/05/2004, 11:00, Συμβάντα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 01:25 σήμερα, στο 45ο χλμ της Επαρχιακής οδού Μεθώνης - Ελαίας, όταν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το υπ' αριθμ. ΥΡΕ-4291 Ι.ΧΕ. αυτοκίνητο εξετράπει της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του και να απανθρακωθεί συνεπιβάτης αγνώστων λοιπών στοιχείων. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα.

Νεκρός ανασύρθηκε στις 12:40 χθες, στον Δήμο Ίωνος Δραγούμη στο Δ/Δ Αμπελακίων ο Δανδάνης Αργύριος 71 ετών, όταν, για αδιευκρίνιστη αιτία, ανετράπη ο γεωργικός ελκυστήρας με αριθμό ΑΜ-5088Γ, τον οποίο οδηγούσε, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι με χρήση διασωστικών εργαλείων, απεγκλώβισαν τη σορό του άτυχου άνδρα.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 00:20 σήμερα, στην Επαρχιακή οδό Παραλίας Κατερινόσκαλας στο Δήμο Παραλίας Πιερίας, όταν το υπ' αριθμ. ΗU-DF 568 Ι.Χ.Ε. αυτ/το, το οποίο οδηγούσε ο Νιγηριανής υπηκοότητας Οκόλιε Ρομάνο του Οκέκε 36 ετών, προσέκρουσε στο υπ' αριθμ. ΚΝΒ-9190 σταθμευμένο Ι.Χ φορτηγό αυτ/το. Τη σορό του νεαρού άντρα ανέσυραν οι τρεις πυροσβέστες που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος μ' ένα όχημα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία στις 08:09 χθες, σε μονοκατοικία στο Δ/Δ Γέργερη του Δήμου Ρούβα στο Ηράκλειο Κρήτης. Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς οι τρεις πυροσβέστες που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος μ' ένα όχημα, ανασύρανε απανθρακωμένο τον Αναστασάκη Παύλο του Κων/νου, 102 ετών και με σοβαρά εγκαύματα την Σηφάκη Διαμαντένια του Παύλου, 69 ετών.

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στις 07:50 χθες, στην Νέα Καισάρεια του Δήμου Κατερίνης σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή, όταν ο Τσαντεκίδης Σάββας του Πλάτωνα, 24 ετών, κατά τη διάρκεια εργασιών υπέστη ηλεκτροπληξία. Οι έξι πυροσβέστες που έφθασαν στο σημείο με δύο οχήματα, ανέσυραν το νεαρό εργάτη και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.