Επιστροφή

ΔΤ 959a, 23/05/2004, 22:00, Συμβάντα

Νεκρός ανασύρθηκε από χαράδρα, στις 11:20 σήμερα, , ο Warmoes Turves του Roger, 45 ετών, στο Δ.Δ. Αναβρυτής του Δήμου Μυστρά. Η υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 09:00 για τη πτώση του άτυχου άνδρα στο γκρεμό. Στο τόπο του συμβάντος έσπευσαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα οι οποίοι ανέσυραν το νεκρό άνδρα και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.

Απανθρακωμένος βρέθηκε, στις 13:01 σήμερα, ο Μάρκου Θεόδωρος του Ιωάννου, 94 ετών, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε πυρκαγιά σε υπνοδωμάτιο της ισόγειας μονοκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 104, στο Μαρούσι. Οι τρεις πυροσβέστες που μετέβησαν στο τόπο του συμβάντος με ένα πυροσβεστικό όχημα ανέσυραν τη σορό του άτυχου άνδρα. Προανάκριση για τα πλήρη αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Μικρής εκτάσεως πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε θαμνώδη έκταση, ιδιοκτησίας Ελληνικού Δημοσίου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις 13:00΄ σήμερα, στο Άλσος Συγγρού στη Κηφισιά. Στη κατάσβεσή της έλαβαν μέρος 24 πυροσβέστες με οχτώ οχήματα. Προανάκριση για τα πλήρη αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Υπό έλεγχο τέθηκε στις 15:10, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13:58 σήμερα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο εργοστάσιο αμαξωμάτων ιδιοκτησίας Π. Σμυρλιάδη & ΣΙΑ Ο.Ε. στην οδό Ασκληπιού 23 στο Κρυονέρι Αττικής. Λόγω της φύσης των καιόμενων υλικών η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, ενώ οι 30 πυροσβέστες με τα δέκα οχήματα που έσπευσαν στο τόπο του συμβάντος κατάφεραν να περιορίσουν τη πυρκαγιά στο τόπο του εργοστασίου, χωρίς ευτυχώς αυτή να επεκταθεί σε παρακείμενα κτίρια.Έρευνες για την εξακρίβωση των αιτιών που προκάλεσαν τη πυρκαγιά, διενεργείται από το ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Τραγικό θάνατο από πνιγμό, βρήκε στις 18:10 σήμερα, ο Χατζημάρκος Δημήτριος του Χρήστου, 65 ετών, σε πηγάδι (φρεάτιο) βάθους 3,5 μέτρων στη περιοχή Αγ. Ρωμανός Ελιάς Πεδιάδος του Δήμου Γουβών. Ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του από αναθυμιάσεις, ενώ εκτελούσε εργασίες στο φρεάτιο με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στο νερό και να πνιγεί Στην επιχείρηση ανάσυρσής του που διήρκεσε περίπου μια ώρα, έλαβαν μέρος έξι άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ με ένα όχημα.