Επιστροφή

ΔΤ 963, 28/05/2004, 11:00, Συμβάντα

Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 18:10 χθες, στο 44ο χλμ. Ε.Ο. Αμφίπολης - Καβάλας, όταν το υπ΄αρίθμ. ΥΚΟ- 5974 συγκρούστηκε με το υπ΄αρίθμ ΚΒΗ- 5887 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που μετέβησαν στο σημείο απεγκλώβισαν νεκρούς τους: α) Παπαδόπουλος Παναγιώτης 77 ετών και β) Χρυσοστόμου Ελένη 65 ετών, και τραυματισμένους τους: α) Παπαδοπούλου Ελένη 77 ετών, β) Παπαδοπούλου Κυριακή 69 ετών και γ) Λαζαρίδου Σοφία 70 ετών.

Πυρκαγιά σημειώθηκε στις 02:25 σήμερα, στην οδό Βρυούλων 1-Ζ2 στην Καλαμαριά. Για την κατάσβεση των υπ΄ αριθμών ΞΑ- 21040 Δ.Χ. και ΝΖΚ- 3830 Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, κινητοποιήθηκαν οχτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα. Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Π.Υ. Θεσσαλονίκης..

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στο κινέζικο εστιατόριο (CHIN CHIN) στις 04:35 σήμερα, επί της οδού Πόρτου 5, στο Παλιό Λιμάνι Χανίων. Οι πέντε πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με δύο οχήματα, έθεσαν αμέσως την πυρκαγιά υπό έλεγχο. Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Π.Υ. Χανίων.

Από τις 02:00 έως και τις 04:55 σήμερα, εκδηλώθηκαν συνολικά 21 πυρκαγιές σε κάδους απορριμμάτων, καθώς και σε ξηρά χόρτα οικοπεδικών χώρων, στις περιοχές Ιλίου και Πετρούπολης, στο Νομό Αττικής. Για την κατάσβεσή τους κινητοποιήθηκαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό τμήμα της Διοίκησης Π.Υ. Αθηνών.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες διασωστική επιχείρηση, για τον εντοπισμό του 50χρονου Γκότση Παύλου του Ιωάννη, στην περιοχή Λούτσα του Δήμου Φαναρίου, στο Νομό Πρεβέζης, η οποία συνεχίζεται μέχρι αυτή τη στιγμή. Στο συμβάν παίρνουν μέρος τέσσερις πυροσβέστες με ένα όχημα. Ενώ παρόμοια επιχείρηση διενεργείται στην περιοχή Σάμιτος του Δήμου Συβριτού, του Νομού Ρεθύμνης, για την ανεύρεση της 50χρονης Lean Lame, υπηκόου Ν. Ζηλανδίας. Στο σημείο βρίσκονται πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 08:23 σήμερα, στο 8ο χλμ. Ε.Ο. Αργαλαστής - Πάλτσης, όταν το υπ΄αρίθμ. ΒΟΜ- 6585 αγροτικό όχημα εξετράπει της πορείας του και ανετράπη σε αγροτική οδό. Οι τρεις πυροσβέστες που έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος με δύο οχήματα, απεγκλώβισαν νεκρό τον Τσιριβή Κων/νο του Μαργαρίτη.