Επιστροφή

ΔΤ 967, 02/06/2004, 22:30, Συμβάντα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 10:20 σήμερα, επί της Εθνικής οδού του Δ.Δ. Καρτερίου του δήμου Μαργαριτίου, στο νομό Θεσπρωτίας, όταν το υπ΄αρίθμ. ΖΖΥ- 1110 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας BMW συγκρούστηκε με το υπ' αριθμ. ΥΝΒ- 1304 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας MERCEDES VITO. Από τη σύγκρουση ανασύρθηκε απανθρακωμένος ο οδηγός του πρώτου οχήματος, αγνώστων στοιχείων, ενώ ο οδηγός του δευτέρου οχήματος Χρήστος Μπόρος, αγνώστων λοιπών στοιχείων, απεγκλωβίστηκε πριν την άφιξη της πυροσβεστικής εξόδου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα από την Π.Υ. Πάργας και Π.Υ. Ηγουμενίτσας.

Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε στις 12:33 σήμερα, σε εγκαταλελειμμένο οίκημα εντός του κτήματος Ιόλα, επί της συμβολής των οδών Δημοκρατίας και Χρ. Σμύρνης, στην Αγ. Παρασκευή. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος εννιά πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες έθεσαν σύντομα τη πυρκαγιά υπό έλεγχο. Για την εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς, διενεργεί προανάκριση το Ανακριτικό Τμήμα των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 20:30 σήμερα στο 22ο χλμ. Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Χαλκιδικής. Το δυστύχημα προκλήθηκε όταν το υπ' αριθμ. ΝΖΙ- 9084 Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο μάρκας FIAT PUNTO εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο οδηγός του οχήματος και η συνοδηγός, αγνώστων στοιχείων. Στο συμβάν μετέβησαν έξη πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα.