Επιστροφή

ΔΤ 972a, 07/06/2004, 22:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:27 σήμερα, σε υπόγειο χώρο αποθήκευσης και σε χώρο συνάθροισης κοινού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.), στο Δ/Δ Ν.Καρβάλης στην Καβάλα. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν έξι πυροσβεστικά οχήματα με 15 πυροσβέστες, οι οποίοι έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά τρεις ώρες αργότερα. Στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς υπέστησαν εγκαύματα οι Καραγκιαούρης Γεώργιος του Βασιλείου και ο Παπαδόπουλος Μυρώνης του Εμπεδοκλή, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν.Νοσοκομείο Καβάλας. Το ύψος των ζημιών εκτιμάται συνολικά στο ποσό των 230000 Ευρώ περίπου. Για την εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς διενεργεί προανάκριση το Ανακριτικό τμήμα των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Καβάλας.

Νεκρή ανασύρθηκε, στις 11:05 σήμερα, η Μαρινάκη Ευαγγελία του Βασιλείου, 37 ετών, ύστερα από πτώση της από το κάστρο της Μύρινας στη Λήμνο. Στην επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσης της άτυχης γυναίκας επιλήφθηκαν τρεις Πυροσβέστες με ένα όχημα της Π. Υ. Λήμνου.

Τραυματισμένος ανασύρθηκε στις 11:55 σήμερα, ο Πέτρος Κωσταντίνης, αλβανικής υπηκοότητας, από, υπό κατασκευή, φρεάτιο στην οδό Ηρούς 102 στον Κολωνό. Το ατύχημα προκλήθηκε, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο άτυχος εργάτης, εκτελώντας εργασίες, έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε φρεάτιο βάθους τριών μέτρων, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από χώματα. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν 14 πυροσβέστες με πέντε πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και 1 όχημα από την 1η Ε.Μ.Α.Κ. με επτά πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν τον τραυματία και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή του στον Ερυθρό Σταυρό.