ΔΤ 973, 08/06/2004, 20:00, Συμβάντα
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 10:45 σήμερα, σε συνεργείο αυτοκινήτων - φανοποιείο στην οδό Λεωνίδα Δρόση 4 στην Πάτρα. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι πυροσβέστες, οι οποίοι έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά δύο ώρες αργότερα, χωρίς να κινδυνεύσουν τα παρακείμενα κτίρια. Το ύψος των ζημιών εκτιμάται συνολικά στο ποσό των 20000 Ευρώ περίπου. Για την εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς διενεργεί προανάκριση το Ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Πατρών .
Τραυματισμένος ανασύρθηκε στις 11:25 σήμερα, ο Xριστοφόρου Αλέξανδρος , ετών 43, υπάλληλος της Ε.ΥΔ.Α.Π ,στο υπό κατασκευή, φρεάτιο στην οδό Θαλή και Ιεράπετρας στο Περιστέρι (Ανθούπολη). Το ατύχημα προκλήθηκε, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο άτυχος εργάτης, εκτελώντας εργασίες, έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε φρεάτιο , με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από χώματα. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν 15 πυροσβέστες με πέντε πυροσβεστικά οχήματα, οι οποίοι ανέσυραν τον τραυματία και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. για την διακομιδή του σε Νοσοκομείο.
Στις 19:20 σήμερα, στο σταθμό του ΗΣΑΠ Περισσού , ανασύρθηκε νεκρό άτομο , όταν αυτό παρασύρθηκε από διερχόμενο συρμό, που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Κηφισιά. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού του, συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.